Belle - Kézművesen divatos

Belle - Kézművesen divatos

Üdvözöllek a Belle - Kézművesen divatos blogon!

2018. május 26. - Belle Kézműves Divatruha

Köszöntelek az oldalamon Kedves Olvasó!

A Belle kézműves blogot azért indítottam, hogy az elkészült munkáimat bemutathassam, ezzel ihletet adhassak másoknak is, valamint az egyszerűbb leírásokat szívesen osztom meg bárkivel, aki hasonló dolgokba kezdene bele.

Amióta csak tudom, örömöm lelem a kézműves alkotásokkal való foglalkozásban, így ha új technikával találkozom, amint lehetőségem adódik rá, kipróbálom. Szeretek kísérletezni az egyes technikák összekapcsolásával, így egyedi dísz- és használati tárgyakat lehet készíteni.

Foglalkoztam sokat gyöngyfűzéssel, ezen belül figurák és ékszerek készítésével is, ékszereket drótból, fonalból, és még sokféle dologból alkottam.
Csuhékosarak és -formák összeállításának alapjait is próbálgattam, ehhez kapcsolódó tevékenység a kosárfonás vesszőből, még nagy álmom, hogy ezt is megtanuljam.
Legújabban a varrás, horgolás és csipkekészítés foglal le, leginkább az így készült munkáimat és beszámolóimat találhatjátok meg majd a blogon.

 

Kedvenc gondolatom: alkotni bármit bármiből lehet! Szeretem, ha egy elszakadt ruha, összetört tányér vagy csak egy boltban talált szép gombostű látványától elindul a fantáziám, és alig várom, hogy máris nekiállhassak az átalakításnak.

Remélem munkáim sokaknak elnyerik majd tetszésüket, kedvet adnak sokatoknak az alkotáshoz.

Jó időtöltést, nézelődést a blogomon!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://belleruha.blog.hu/api/trackback/id/tr614004500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása