Belle - Kézművesen divatos

Belle - Kézművesen divatos

Egyedi, gyors és egyszerű - csináld meg te is!

Póló díszítése biztosítótűvel

2018. május 31. - Belle Kézműves Divatruha

Mutatok egy remek ötletet, ami nem csak egyszerű, de gyorsan el is készíthető, és a biztos sikerélmény is garantált. Nem kell hozzá más, csak:
-egy nagy csomag biztosítótű
-egy fogó
-egy póló (vagy táska, pulcsi...stb), amit dekorálni szeretnénk.

Rajzoljuk meg a kívánt mintát egy papírra, majd vágjuk körbe. Az így kapott sablont helyezzük rá a pólóra, majd gombostűzzük le, hogy ne csúszkáljon el, amíg dolgozunk. Ezután a biztosítótűket egyenletesen elosztva helyezzük el a sablon köré. Ha elégedettek vagyunk a formával, akkor tűzzük is fel a tűket. Érdekes hatást érhetünk el, ha többféle méretű biztostűvel dolgozunk. Én a szív alakú sablon köré úgy rendeztem el a tűket, hogy azoknak a kontúrvonala egy pillangót rajzol ki.

Ha kész vagyunk, a sablont távolítsuk el, majd győződjünk meg arról, hogy a minta jól kivehető-e, illetve, hogy a tűk elég sűrűn és elég egyenletesen elosztva helyezkednek-e el. Ekkor az utolsó lépés az, hogy egy fogóval összenyomjuk a tűk száját, így biztosítva, nehogy később véletlenül kiakadjanak. Ezt a lépést lelkiismeretesen végezzük el, nem kellemes, ha ez a tű véletlenül kikandikál! :)

Ha kész vagy, már csak egy dolog van hátra: küldj róla fotót itt vagy a facebookon!
https://www.facebook.com/Belle.kezmuves/
Jó munkát! ;)

sziv_002.JPG

sziv_001.JPG

sziv_003.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://belleruha.blog.hu/api/trackback/id/tr8714014416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása