Belle - Kézművesen divatos

Belle - Kézművesen divatos

A ruha nem lesz szép helyetted!

Szalaghímzéssel díszített ruha készült

2018. augusztus 03. - Belle Kézműves Divatruha

Egy elegánsan díszített koktélruha készült el nálam a napokban. Az egyszerűség természetes szépségét szerettem volna kihasználni, így a "tulipán" szabást választottam: szív alakú felsőrész egyenes, testhezálló szoknyarésszel. Lágy barackszínű anyagot választottam, ez a meleg szín barátságos benyomást kelt. Na persze mint tudjuk, nem a ruha teszi az embert, a barátságos megjelenéshez a mosolygós szemek a legfontosabbak. De azért egy ilyen ruhában könnyebben mosolygunk, nem igaz?

photocat1.jpg

A nő a szépség megtestesítésére vágyik, ezért van az, hogy ha elegánsan öltözik fel, jobban érzi magát. A mindennapi rohanásban nem mindig marad energiánk arra, hogy magunkkal foglalkozzunk. Pedig ha nem vagyunk magunkkal elégedettek, frusztráltak vagyunk, akkor aztán mindegy milyen ruhát öltünk magunkra, nem fogunk ragyogni. Hiába csillog, csipkés, gyönyörű a ruha, a személyiségünk az, ami a megjelenésünket meghatározza. A ruha rásegít, hogy jól érezd magad, de nem lesz szép helyetted! Érezd magad jól, tedd meg lépéseket a hétköznapokban is, hogy a lelked békéjéhez eljuss. Általában csak apró lépésekről van szó, csak nehéz belekezdni, pedig többszörösen térül meg ez az energia. Ha jól érzed magad, mindegy is, mit viselsz, akkor leszel igazán szép!
Egyszerű technika: mondd ki maximum három szóval, hogy mire vágysz legőszintébben? Kezdj neki most!

Ezt a ruhát úgy díszítettem, hogy nem legyen kirívó, de kellően hangsúlyos legyen, mindezt úgy, hogy szolid is maradjon. Nem kirívó, hangsúlyos és szolid? Nem is volt kérdés: fehér gyöngy- és szalaghímzés került a mellrészre. A szalaghímzésről később még olvashattok nálam, gyönyörű és sokrétűen alkalmazható technika.

A szabásminta alapja a Burda 2017 márciusi számában található, kicsit alakítottam rajta, hogy a saját elképzelésemnek megfelelő legyen.
Ha nem szeretnél nagy szabás-varrásba kezdeni, meg is rendelheted neked tetsző színben a ruhát:
https://www.meska.hu/t2007404-gyongyozott-alkalmi-ruha-szalaghimzessel-noi-szoknya

További kérdés esetén keressetek nyugodtan:
https://www.facebook.com/Belle.kezmuves/

wp_20180803_12_54_00_pro.jpgphotocat3.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://belleruha.blog.hu/api/trackback/id/tr9314068689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása